B planı devrede

B planı devrede

SPOR Haberleri

Eskişehir maçını kayıpsız atlatmak isteyen Beşiktaş'ta Hırvat çalıştırıcı, Almeida'nın yokluğunda ilk kez çift forvetle takımını sahaya sürecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor maçında oynayamayacak olan Almeida'nın yokluğunda yeni bir sistem arayışına gidiyor. Şu ana kadar siyah-beyazlı ekibi hiçbir maça çift forvetle çıkarmayan Hırvat teknik adamın, yarın ileri ikilide Ömer Şişmanoğlu ve Holosko'ya şans vermesi bekleniyor. Elindeki yedek golcülerin tek forvetli sistemde ligin en sert savunma yapan takımları arasında gösterilen Eskişehirspor karşısında yetersiz kalacağına inanan Bilic, Holosko'nun hızından, Ömer Şişmanoğlu'nun da fırsatçılığından yararlanarak 3 puan kazanmak üzere planlar yapıyor. nbsp;Bu arada zorlu karşılaşma öncesinde sakatlıkları devam eden Fernandes ile Dany'nin de Eskişehir önünde forma giyemeyeceği açıklandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...