"Aziz Yıldırım'la anlaştım, Trabzonspor satmadı" Gökdeniz Karadeniz Süper Lig yıllarını anlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
"Aziz Yıldırım'la anlaştım, Trabzonspor satmadı" Gökdeniz Karadeniz Süper Lig yıllarını anlattı

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da 61 numarayı giymiş futbolculardan biri olan Gökdeniz Karadeniz, çocukken Trabzonspor taraftarı olmadığını, Giresunspor'u tuttuğunu söyledi. Futbolu 4 yıl önce bırakan eski yıldız, Fenerbahçe'ye transferine dönemin Trabzonspor yönetiminin izin vermediğini açıkladı.

Trabzonspor ve Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Gökdeniz Karadeniz, Trabzonspor'da oynarken Fenerbahçe'den teklif aldığını açıkladı.

NTV'de 'Kırılma Anı' programına konuk olan Gökdeniz Karadeniz, dönemin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la görüşmesini anlattı:

TRABZONSPOR SATMAK İSTEMEMİŞ

"Trabzonspor'da oynarken İstanbul'un büyük takımlarından teklif aldım. Hepsinden teklif aldım. Hepsiyle anlaşmaya çok yaklaştığım zamanlar oldu. Kulübüm beni satmak isteseydi Fenerbahçe'ye giderdim. Neden gitmeyeceğim? Sonuçta futbol bir ticaret. Kulübünüze iyi bir para kazandırabiliyorsanız her futbolcu her takıma gidebilir. Şuanda da gidebilirler. Trabzonspor'da oynarken Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'la görüştüm. Menajerim ve ben bütün takımlarla görüştük."

"GİRESUNSPOR'A SEMPATİM VARDI"

1980 Giresun doğumlu olan Gökdeniz Karadeniz, altyapısından yetiştiği Trabzonspor'un formasını 8 yıl giymş, 2008 yılında ise 8.7 milyon euro bonservisle Rubin Kazan'a transfer olmuştu. Rusya ekibinde geçen 10 yılın ardından futbolu bırakan Karadeniz, Trabzonspor taraftarı olmadığını açıkladı.

"Küçükken Trabzonspor taraftarı değildim. Takım tutmuyordum. Oynadığım takım neyse onu tutuyordum. Giresunspor'a sempatim vardı. Babam Trabzonlu. 13-14 yaşlarından sonra Trabzonspor'u tutmaya başladım."

"TRABZONSPOR'DA KENDİMİ KAPTAN GİBİ HİSSEDEMEDİM"

"61 numaralı formayı ben talep ettim. Adım ve soyadım nedeniyle 61 numaralı formanın bana çok yakışacağını söylemişlerdi. 2003 yılında Trabzonspor'un kaptanı oldum ama kendimi kaptan gibi hissedemedim. 23 yaşındasınız ve Trabzonspor gibi büyük bir kulübün tüm sorumluluğu üstünüze yükleniyor. Kaptanlık gurur verici oldu ama omzuma ağır yükler yükledi. Fatih Tekke takıma gelmişti, bizim abimizdi. Bizden daha önce takıma yükselmişti. Ben de kaptanlığı o dönem Fatih'e vermiştim. Fatih, birlikte oynadığım en iyi futbolcuydu."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...