Aziz Yıldırım'dan Şampiyonlar Ligi için flaş açıklama!

Aziz Yıldırım'dan Şampiyonlar Ligi için flaş açıklama!

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin önümüzdeki sene Avrupa'ya gitme ihtimali olduğunu söyledi ve nedenini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkanlardan Ömer Temelli, Deniz Tolga Aytöre ve yönetim kurulu üyesi Yalçın Haker, taraftar grubu temsilcileri ile bir araya geldi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaklaşık 50 temsilcinin katıldığı toplantıda, taraftar grupları başkan Aziz Yıldırım'a olan desteklerini iletti. Toplantıda ayrıca yaklaşan şampiyonluk kutlamalarıyla ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. "Siz cezaevine girerseniz şampiyonluk kutlaması yapmak istemiyoruz" diyen taraftarlara Yıldırım, "Bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiniz… Öyle de böyle de bu kutlama yapılacak" cevabını verdi.


AVRUPA'YA GİDEBİLİRİZ
Başkan Yıldırım, Şampiyonlar Ligi ile ilgili sorulan bir soruya da "Bize haksız cezalar verdiler. UEFA 2 sene ceza kesti ama biz 3 sene ceza çekmiş olacağız. Bu nedenle Avrupa'ya gitme durumumuz var." ifadelerini kullandı. Taraftarlar, FB TV'ye yaptıkları açıklamada da her zaman başkan Aziz Yıldırım'ın yanında olduklarını söylediler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...