Aziz Yıldırım'dan gövde gösterisi

Aziz Yıldırım'dan gövde gösterisi

SPOR Haberleri

Mehmet Ali Aydınlar'ın resmen adaylığını açıkladığı kongre öncesi Başkan Aziz Yıldırım, Saracoğlu Stadı'nda gövde gösterisi yaptı.

Henüz adaylığı hakkında bir açıklama yapmayan Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, Divan Kurulu ve Başkanı, 9 branşta A Takım seviyesinde mücadele eden bütün sporcular ve teknik heyetleri, Fenerbahçe'ye bağlı 9 şirkette görev alan profesyonellerle beraber aile fotoğrafı çektirdi. Yıldırım'la kavga eden Genel Sekreter Talat Yılmaz fotoğraf çekiminde yer alamadı. Bu arada Yıldırım'ın 1998'den bu yana sürdürdüğü başkanlık görevi boyunca elde edilen başarıların ve yapılan icraatların detaylı bir anlatımının yer aldığı kitapçık hazırlatmakta olduğu, bu kitapçığın kongrede üyelere dağıtılacağı öğrenildi. Tüm bu gelişmeler Aziz Yıldırım'ın kongrede kesinlikle aday olacağının göstergeleri olarak kabul ediliyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...