Aziz Yıldırım'dan Diego'ya ' 2 ay...'

Aziz Yıldırım'dan Diego'ya ' 2 ay...'

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım'ın, "Gelecek sezon takımda büyük değişiklikler olacak. Kendini mutlaka göstereceksin. 2 ay daha sabırlı ol" dediği öğrenildi.

Fenerbahçe'de Diego krizi, başkan Aziz Yıldırım'ın Brezilyalı futbolcuyla yaptığı görüşme sonrasında çözülürken, görüşmelerin detayları da ortaya çıktı. Yıldırım'ın yıldız futbolcuya sabır tavsiyesinde bulunduğu ifade edildi.Başkan Aziz Yıldırım, kulübe çekilen ihtarnamenin gerekçelerini öğrenmek istedi. Bu işin arkasında olan kişi, baba Ribas'a ulaşıldı.O da bu durumun kulübe zarar vermesinden dolayı üzgün olduğunu belirtti. Diego'nun oynamadığı için mutsuz olduğunu söyleyen Diego'nun babası, bunun da etkisiyle hukuki haklarını kullandıklarını söyledi. Bunun ardından da futbolcu, oynatılmaması ile ilgili sıkıntılarını paylaştı.


Futbolcuyu dinleyen Başkan Yıldırım da yapıcı bir tavır sergileyerek Brezilyalı'dan sabırlı olmasını istedi. Uzun süre kendisini transfer etmek için uğraştığının altını çizen Yıldırım, beklentilerin büyük olduğunu belirterek, "Gelecek sezon takımda büyük değişiklikler olacak. Kendini mutlaka göstereceksin. 2 ay daha sabırlı ol" ifadelerini kullandığı belirtildi.
Başkan Yıldırım'ın yapıcı tavrı ve kendisine güvenini dile getirmesinden dolayı oldukça mutlu olan Brezilyalı futbolcunun da keyfi yerine geldi.


Borçlar ödendi
Bu arada Diego'ya yapılan ödemenin ardından, takımdaki diğer futbolcuların maaş ve prim alacakları da hesaplarına yatırıldı. 1.5 aylık alacağı bulunan sarı-lacivertliler, dün itibariyle tüm maaşlarını ve primlerini almış oldu.
Kaynak: nbsp;Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...