Aziz Yıldırım'dan Demirören'e büyük jest!

Aziz Yıldırım'dan Demirören'e büyük jest!

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım, Nihat Özdemir konusunda Demirören'e şart koştu.

Yıldırım Demirören'in listesine aldığı eski F.Bahçe başkanvekili için, Aziz Yıldırım net bir açıklama yaptı: Nihat Özdemir başkanvekili olursa F.Bahçe olarak destekleriz. Onun dışında desteklemeyiz.


TFF'DE seçim heyecanı bütün kulüpleri sararken Nihat Özdemir'in Yıldırım Demirören'in listesine girmesi 1 numaralı gündem oldu. Demirören, 2 kez görüştüğü F.Bahçe'nin eski başkanvekilini ikna edip 25 Haziran'daki seçimde listesine alması Sarı-Lacivertli camiada da haliyle büyük yankı buldu. Özdemir'in yeni dönemde Demirören'le çalışmaya hazırlanması üzerine F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın görüşü merak konusuydu.


YILDIRIM ÇOK NET KONUŞTU
Bu konuda Alaattin Metin'le sohbet eden Aziz Yıldırım, oldukça net bir mesaj verdi. F.Bahçe Başkanı, 1998 ile 2013 yılları arasında birlikte çalıştığı, uzun süre kader birliği ettiği Özdemir için TFF'ye çok önemli bir şart koştu. Yıldırım, Alaattin Metin'e, "Nihat Özdemir başkanvekili olursa F.Bahçe olarak destekleriz. Onun dışında desteklemeyiz" açıklamasında bulundu.


İKİ TANE BAŞKANVEKİLİ VAR
Yıldırım Demirören ve Haluk Ulusoy'un hazırlandığı seçimlerde F.Bahçe'nin şartlı desteği dikkat çekerken TFF'nin yönetim yapılanmasında 1 tane başkanvekili bulunuyor. Halen 1. Başkanveli Servet Yardımcı, 2. Başkanvekili ise Arif Koşar. Ancak Demirören, yeni dönemde Nihat Özdemir ile birlikte G.Saray ve Beşiktaş camiasından da önemli isimleri listeye alacak. Yine Servet Yardımcı'nın da yeni yönetimde olması bekleniyor. Özdemir'in 1. başkanvekili olması şartıyla seçimde 7 oy hakkı bulunan ancak bir çok kulüple de işbirliği yapan F.Bahçe, Demirören'e destek verecek. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...