Aziz Yıldırım'dan Ali Şen açıklaması

/ Kaynak: AA
Aziz Yıldırım'dan Ali Şen açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün eski başkanlarından Ali Şen ile yaptığı görüşmeyle ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, nbsp;sarı-lacivertli kulübün eski başkanlarından Ali Şen ile yaptığı görüşmeyle ilgili nbsp;açıklama yaptı. nbsp;Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesi üzerinden nbsp;yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: nbsp;"Dün, Sayın Yüksel Çağlar ve bir dostum ile İstinye Park'ta yemek nbsp;üzere sözleştik. Buluşmaya gittiğimde Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Sayın Ali nbsp;Şen'in de orada olduğunu gördüm. Sayın Ali Şen, kulübümüzün yaşadığı süreç ile nbsp;ilgili düşüncelerini bana anlattı ve mekandan bir başka randevum nedeniyle nbsp;ayrıldım. Bugün basına yansıyan görüşme sadece bundan ibarettir. Kamuoyunun nbsp;bilgisine sunarım."


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...