Aziz Yıldırım, yeniden başkan olacak mı

Aziz Yıldırım, yeniden başkan olacak mı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, spor medyasının önemli isimleriyle toplantı gerçekleştiriyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, medya mensuplarıyla gerçekleştirdiği toplantıda özellikle yeniden başkan adayı olup olmayacağı konusunda önemli açıklamalar yaptı. Yıldırım "Seçimle gelmiş Aziz Yıldırım hakkında 'Aday olsun ya da olmasın' diye yazamazsınız. Bu demokrasiye aykırıdır. O zaman her kurum atamayla yönetilsin. Aday olurum ya da olmam. Buna, günü geldiğinde karar veririz. Aday olur da seçilemezsem zaten Aziz Yıldırım dönemi biter. Sayın Başbakan da sandıktan bahsediyor. Sandığa saygı her yerde lazım" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım basın mesnupları ile kulüp binasında sohbet yemeğinde bir araya geldi. Toplantıdan ilginç detaylar gelmeye başladı... İşte onlardan bazıları...


FATİH TERİM SORUSUNA CEVAP
Gazeteci: Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olacakmış?
Aziz Yıldırım: Ben anlamam o işlerden. Beni siyasete sokmayın.
Gazeteci: Ama olmaz başkanım.
Aziz Yıldırım: Neden olmasın? Sen kendi yorumunu yap. O adam bu işi yapar mı yapamaz mı ona bak.
Gazeteci: Bence yapar başkanım.
Aziz Yıldırım: Neden yapamaz? Neden Türkiye şartları uygun olmasın. Siz şişiriyorsunuz. Gençler kol kola geziyor. Fatih Terim olur. TFF Başkanı olmanın şartları neler? Genel Kurul seçiyorsa mesele bitmiştir. Delegeler sağlıklı seçiyor. Siyaset sporun dışında olacak. Belli zaman içinde her şey yerli yetine oturacak. Her şeyi bozuk yapıyoruz sonra siyasete gidip ağlıyoruz. Biz 87 trilyon vergi ödedik. Vermeyenleri gidip sorun. Fenerbahçe vergisini açıklamasa bizi duman ederdiniz. Spor programları dedikodu yapıyor. Saygın bizi yönlendirecek program yapılmıyor.
"SOW NEDEN SORUN OLDU"
Türk çocuklar da oruç tutuyor o oynadı. Sow neden sorun oldu. Çalışmıyorsa oynamayacak. Hoca 13 bin metre koşacak diyor o 9 bin metre koşuyor. Bir gün gelecek bu ayrımlar ortadan kalkacak
Gazeteci: Ne zaman başkanım?
Aziz Yıldırım: Bugün başlayın
Gazeteci: Fatih Terim Galatasaray'a ceza verse ne olacak ?
Aziz Yıldırım: Bir şey olmaz. Medyadaki anlayış değişmeli
Gazeteci: Neden Volkan gelmiyor?
Aziz Yıldırım: Aleyhimize yazarsanız gelmez. Sizin kahve kavganızı izliyor insanlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...