Aziz Yıldırım 'Yapılan yanlışları unutmadım' dedi ve ekledi: Hesaplaşacağız

Aziz Yıldırım 'Yapılan yanlışları unutmadım' dedi ve ekledi: Hesaplaşacağız

SPOR Haberleri

Gizli saklı hiç bir şeyi olmadığını ifade eden F.Bahçe Başkanı, yeniden yargılama sürecinde eski defterlerin açılacağını söyledi

Fenerbahçe'deki geleneksel bayramlaşma törenine Başkan Aziz Yıldırım'ın sözleri damga vurdu. Hasta olmasına rağmen Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki bayramlaşmada yerini alan Başkan Yıldırım, salona girdiğinde büyük alkış alırken, gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Şike davasındaki son gelişmeleri değerlendiren Yıldırım, "Devlet yeniden yargılamaya başladığında her şey ortaya çıkacak" derken, "Herkes mahkemede olacak. Basın da orada yerini alacak. Ben, dün neysem bugün de oyum. Dün yapılan yanlışları da unutmadım. Yeniden yargılamaya herkes gelecek ve herkesle hesaplaşacağız" ifadesini kullandı. Gizli saklı hiçbir şeyi olmadığını vurgulayan Aziz Yıldırım, basın mensuplarını da gerçek dışı haber yapmamaları konusunda uyardı.
Emre her türlü oynar
Bayramlaşmada Aziz Yıldırım'dan sonra en çok ilgi gören isim ise Teknik Direktör İsmail Kartal oldu. Konya galibiyetiyle kredisini arttıran İsmail Hoca, basın mensuplarıyla yaptığı kısa sohbette G.Saray derbisine yönelik açıklamalarda bulundu. "Derbiyi konuşmak için henüz erken" demesine rağmen soruları cevapsız bırakmayan Kartal, "Milli takıma giden oyuncuların nasıl dönecekleri önemli. Sakatlıkları bulunan Volkan ve Emre'nin durumu da henüz netlik kazanmadı" ifadesini kullandı. Emre'nin takım için çok büyük biri olduğunu dile getiren Kartal, "Onun kalitesi tartışılmaz. Eğer doktorlar, 'sakatlığı geçti' der ve oynamasına onay verirse, tereddütsüz sahaya sürerim" diyerek milli yıldızın fiziksel durumunun önemli olmadığını dile getirdi.
BAYRAM ŞENLİĞİ
F.Bahçe'de geleneksel bayramlaşma dün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşti. Yaklaşık 10 gündür hasta olan Başkan Aziz Yıldırım'ın da katıldığı törende yönetim kurulu üyeleri, kongre üyeleri, futbol, basketbol, voleybol takımlarının teknik heyetleri ile sporcularının yanı sıra amatör sporcular ve altyapı oyuncular da yer aldı. Sporcularla tek tek ilgilenip bayramlaşan Aziz Yıldırım'a üzerinde "Sn.Başkan, 16 şerefli yıl kutlu olsun. Hedef 1 milyon üye" yazılı pastayla bir jest yapılırken, Yıldırım pastayı F.Bahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic'e kestirdi.
nbsp;M.Emin ULUÇ nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...