Aziz Yıldırım ve Ünal Aysal'ın derbi karneleri

/ Kaynak: AA
Aziz Yıldırım ve Ünal Aysal'ın derbi karneleri

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 47. Galatasaray derbisi olacak. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 18 derbide sadece 3 kez üzüldü işte detaylar...

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yarın yapılacak derbi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 47. Galatasaray maçı olacak.
Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'na ilk kez 15 Şubat 1998 tarihinde seçilen Yıldırım döneminde Fenerbahçe, Galatasaray ile 46 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 20'sini Fenerbahçe, 15'ini Galatasaray kazandı, 11 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin 65 golüne, Galatasaray 56 golle yanıt verdi. Öte yandan nbsp;Galatasaray, Ünal Aysal'ın kulüp başkanlığı döneminde oynadığı 18 derbide 10 galibiyet, 5 beraberlik aldı, sadece 3 kez yenildi.Galatasaray Kulübü'nün 14 Mayıs 2011 tarihinde yapılan olağanüstü kongresinde ilk kez başkanlığa seçilen Aysal döneminde sarı-kırmızılı futbol takımı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile 18 derbide karşılaştı. Rakiplerini 10 kez yenen, 5 kez berabere kalan "Cim Bom", sadece 3 kez kaybetti. Toplam 30 gol atıp, 20 gol yedi.
Aysal döneminde Beşiktaş ile 8 kez karşılaşan sarı-kırmızılı takım biri hükmen olmak üzere 5 kez sahadan galip ayrıldı, 2 kez berabere kaldı, hiç yenilmedi. Fenerbahçe ile de 10 maça çıkan "Cim Bom", 5 kez galip geldi, 2 kez berabere kaldı, 3 kez puansız ayrıldı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...