Aziz Yıldırım takımını yalnız bırakmadı!

/ Kaynak: İHA
Aziz Yıldırım takımını yalnız bırakmadı!

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Sivasspor maçına gelmemesi için başvurulan Aziz Yıldırım, takımını yalnız bırakmadı ve deplasman maçına girdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor'la oynanacak maç öncesi Sivas 4 Eylül Stadı'na gelerek protokol tribününde yerini aldı. Yıldırım, en son deplasman maçına 22 Mayıs 2011 tarihinde yine Sivas'ta izlemişti. nbsp;Sivas 4 Eylül Stadı'nda gelerek protokol tribününde yerini alan Başkan Yıldırım'a, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu ve Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz eşlik etti. Başkan Aziz Yıldırım, en son deplasman maçına 22 Mayıs 2011 tarihinde çıkmıştı. Söz konusu sezonda şampiyonluk maçı için Sivas'a gelen Yıldırım, bugün ise yıllar sonra ilk kez sarı-lacivertli takımı yalnız bırakmamak ve şampiyonluk yolunda zorlu viraj öncesi desteklemek için protokol tribününde yerini aldı. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...