Aziz Yıldırım şampiyonluk istedi

Aziz Yıldırım şampiyonluk istedi

SPOR Haberleri

Teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın şampiyonluk kupasını istediği bildirildi.

Fenerbahçe, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımının antrenmanı öncesinde tesislere gelerek, teknik heyet ve oyuncular ile bir araya geldi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, ikinci yarı öncesinde takıma başarılar dileyen Aziz Yıldırım'ın, oyunculardan sadece sahaya odaklanmalarını ve sezon sonunda kupayı müzelerine getirmelerini istediği bildirildi.

Aziz Yıldırım'ın, teknik heyete ve futbolculara hitaben yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandığı belirtildi;"Yeni sezon başlıyor. İkinci dönem hayırlı olsun. Şimdi, ben 20 gündür buralarda yoktum, dışarıdaydım. Cannes'da biraz tatil yaptım ve karar çıkınca da geldim. ''Kaçtı'' demesinler diye geldim. Kaçacak adam da değilim. Yatarız, bunlar gelip geçer. Hepimiz doğuyoruz, yaşıyoruz, ölüyoruz. Tarih bir gün bunların hepsini yazacak. Bundan dolayı hiçbir sıkıntım yok, çekincem de yok. Gider yatarız, çıkarız, geliriz... Önemli değil bunlar. Zaten bunları fazla konuşmayacağım. Esas konuşmak istediğim başka, onun için geldim. Bu sene Fenerbahçe'nin şampiyon olması çok önemli. Bunun için sizden ricam bu olayların dışında kalın. Yani bu olayları hiç düşünmeyin. Siz bu sene muhakkak şampiyon olmaya bakın, bu camia layık olduğunu yaşasın. Size ikinci yarı da başarı diliyorum ve yineliyorum yalnız sahaya bakın. Cumartesi günü Bayan Voleybol Takımımızın Vakıfbank ile oynayacağı maça gelenlerle de orada görüşürüz. Pazar günü akşam bir daha ziyaretinize geliriz. Torku Konyaspor maçı çok önemli lütfen iyi hazırlanın. Çünkü ilk maçtır, yürekten oynayalım. Taraftara, Türkiye'ye mesaj verelim. Allah yardımcınız olsun."

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maç yaptı. Bekir İrtegün antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, bağırsak enfeksiyonu geçiren Dirk Kuyt ile tedavisi süren Alper Potuk antrenmanda yer almadı. Salih Uçan ise takımdan ayrı çalıştı.

YÖNETİM ANTRENMANDA
Bu arada Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte Genel Sekreter Mahmut Uslu ve Asbaşkan Erhan Türkoğlu antrenman öncesinde tesislere geldi. Futbolcularla bir araya gelen Aziz Yıldırım, ikinci yarı öncesinde başarı dileklerinde bulundu. Aziz Yıldırım ile yöneticiler daha sonra bir süre antrenmanı izledi. Fenerbahçe, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30'da başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek.
Aziz Yıldırım şampiyonluk istediAziz Yıldırım şampiyonluk istedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...