'Aziz Yıldırım, Rıdvan Dilmen ile haber yolladı'

'Aziz Yıldırım, Rıdvan Dilmen ile haber yolladı'

SPOR Haberleri

Şadan Kalkavan, Ersun Yanal, Aziz Yıldırım ve Ali Koç hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin önde gelen isimlerinden Şadan Kalkavan, "Ersun Yanal görevini dört dörtlük yerine getirdi. Fenerbahçe'yi rakiplerinden 13 puan öne taşıdı. İyi de futbol oynatıyor. İyi bir hoca. Başarılı olmuştur ve yönetim mecburen kendisiyle yeni kontrat yapacaktır" dedi.


HAPİS CEZASI ÇOK AĞIR
Kalkavan, Aziz Yıldırım'ın durumuyla ilgili olarak ise "Yargıtay zaten kararını vermişti. Ne kadar itiraz edersen et, hukukun vermiş olduğu kararın değişmesi artık mümkün değil. Ama hapis cezası çok ağır. Gereken ceza kongre üyeliğinden ihraç olabilir. Ama hapis cezasını Allah düşmanıma vermesin" dişe konuştu.


AZİZ YILDIRIM'A KARŞI GÖREVİMİ YAPTIM
Aziz Yıldırım'a karşı görevini yerine getirdiğini dile getiren Kalkavan, "Ben görevimi yaptım. Metris'e ziyarete gittim. o, iadeyi ziyaretinde kusur yaptı, gelmedi. Haber verdi geleceğim diye. Rıdvan Dilmen'le haber yolladı, 'geleceğim' dedi; ama gelmedi. Sanırım beni çok sevdiğini için gelmedi. Ama canı sağ olsun. Ben kendisine kırgın değilim" dedi.


ALİ KOÇ BAŞKANLIĞA YAKIŞIR
Fenerbahçe'de mecburen seçim olacağını belirten Şadan Kalkavan, "Tahminim sezon sonunda kulüpte seçim olacak. Fenerbahçe başkansız kalmaz. Benim desteklediğim birisi yok. Ali Koç'dan bahsediliyor. Fenerbahçe'ye yakışır" ifadelerini kullandı. RADYOSPOR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...