Aziz Yıldırım öfke saçtı: Çıkın sahadan!

Aziz Yıldırım öfke saçtı: Çıkın sahadan!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım maçta yerinde duramadı.

2. setteki hatalı hakem kararlarına öfke saçan Yıldırım yönetici Hakan Dinçay'la birlikte oyunculara ''sahayı terk edin'' talimatı verdi. Kaptan Arslan Ekşi'nin sakinleştirmeye çalıştığı Yıldırım, "Koca bir sezonun emekleri hatalı kararlarla heba oluyor" şeklinde isyan etti. Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Fenerbahçe Grundig'i 3-1 yenen Halkbank, seride 3-1 öne geçerek 2013-2014 sezonu şampiyonu oldu. İlk sette Halkbank, rakibin oyun düzenini bozmak için Juantorena ile smaç servisleri sonunda ürettiği sayılarla teknik molalara 8-4 ve 16-7 önde girdi. Mavi-beyazlı takım, köşelerden Tzourits ve ortadan Emre ile kazandığı sayılarla üstün bir oyun sergilediği seti 25-11 kazandı. İkinci sete etkili bir oyunla başlayan F.Bahçe, Miljkovic'in köşelerden yaptığı hücumlarla teknik molaları 8-7 ve 16-15 önde kapattı. Halkbank, Juantorena'nın ürettiği sayılarla skoru 22-22'de eşitledi. Bu sayıdan sonra çok çekişmeli geçen ve 36 dakika süren seti Halkbank 29-27 kazanarak, maçta 2-0 öne geçti. Üçüncü sette daha iyi bir mücadele sergileyen Fenerbahçe, seti 25-15 üstün bitirerek maçta durumu 2-1 yaptı ama dördüncü sete hızlı başlayan Halkbank, teknik molaları 8-5 ve 16-11 önde kapattı. Etkili oyununu devam ettiren başşehir temsilcisi seti 25-20 kazanarak, maçtan 3-1 galip ayrıldı ve 6. defa lig şampiyonluğuna uzandı.


Kupaları üçledi
Ligde 6. şampiyonluğunu ilan eden Halkbank, sezonu üç kupayla bitirdi. Ankara temsilcisi, Süper Kupa ve Türkiye Kupası'nın ardından Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde de mutlu sona ulaşarak aynı sezonda üçüncü kupanın sahibi oldu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...