Aziz Yıldırım kendinden emin, 'Şampiyon biziz'

Aziz Yıldırım kendinden emin, 'Şampiyon biziz'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım şampiyonluk ve Emenike konusunda önemli açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, takım üzerindeki olumsuz havanın sorumlusunu buldu: Basın... Dünkü idmanda basınla sohbet Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal ve oyuncuları sahiplenirken, medyaya sert çıktı: "3 Temmuz'da yaşadıklarımızı şimdi futbol takımımız yaşıyor, bir algı operasyonu var. Basındaki baronlar Fenerbahçe'nin çok kötü olduğunu yazıyorlar. Seyircinin kafasını karıştırıyorlar. Diğer takımlarda neler yapılıyor kimse söylemiyor. Şu anda iki puan gerideyiz. Mersin ve Başakşehir maçlarını alırsak ilk yarıyı lider bitiririz. Fenerbahçe taraftarı takıma sahip çıksın. Taraftarımız rahat olsun bu sene şampiyon biz olacağız."

EMENİKE'YE 10 MİLYON EURO VERDİLER, SATMADIM
Yıldırım, takımın tartışılan ismi Emenike hakkında ise, "Menajeri geldi. 'Satacaksanız 10 milyon Euro getirebilirim' dedi. Kabul etmedik. Emenike'den mutluyuz. Dünya Kupası oynayan oyuncuların çoğu formsuz. Bizde Kuyt ve Emenike de aynı, onlara hoşgörü ile bakacağız. Artık futbol değişti, futbolcular 34-35 yaşına kadar oynayabiliyor" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...