Aziz Yıldırım, Jimmy için resmi açıklama yaptı

Aziz Yıldırım, Jimmy için resmi açıklama yaptı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Jimmy Durmaz'ın transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldrım, sarı-lacivertli takımın transfer gündeminde yer alan Jimmy Durmaz hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Jimmy Durmaz'ı transfer etmeyeceklerini ifade ederek; Emenike'yi de satma gibi bir düşüncelerinin olmadığını vurguladı. Aziz Yıldırım, "İki gün önce Jimmy Durmaz'ın menajeri geldi. 'Bizim ihtiyacımız yok. Allah yolunu açık etsin' dedim. Ama bakıyorum gazetelere 'Jimmy Durmaz F.Bahçe'ye geliyor' diye haberler var. Yapmayın… Hem kulüplere hem taraftarlara hem de futbolculara zarar veriyorsunuz. Sonra olmayınca da 'Olmadı' deyip, ortalığı karıştırıyorsunuz. Bu rakamlarla bu sene hiçbir kulüp çok fazla transfer yapamaz." dedi.
RAKAMLARI GÖRÜNCE BEN DE ŞAŞIRIYORUM
"Diego Ribas'a gelince, kimse acele etmesin. Gazetelerde okuduğum rakamları görünce ben de şaşırıyorum. Vakti zamanı geldiğinde anlaşmanın detayları en ince ayrıntılarıyla kamuoyuna ve KAP'a açıklanacaktır. Ama bunların bugün yazılması bir hayli olumsuzluk oluşturuyor. "
EMENİKE'Yİ NEDEN SATALIM nbsp;
"Gazetelerde yazılanlara şaşırıyorum. Emenike'yi 20 milyon euroya satıp 15 milyon euroya başka futbolcu alacakmışız. Biz banka mıyız kardeşim? Neden satacakmışız? Neden alacakmışız? O yazılan futbolcunun F.Bahçe'ye yararı olur mu olmaz mı, bunları hiç düşünen yok." (Kaynak: Akşam)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...