Aziz Yıldırım için renkleri değiştirdiler!

Aziz Yıldırım için renkleri değiştirdiler!

SPOR Haberleri

Renkleri sarı kırmızı olan Çorluspor 1947'nin başkanı Serkan Erçili, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a, 'mavi' renkli bir forma hediye etti.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde "1 Milyon Üye" projesi kapsamında Trakya bölgesindeki il ve ilçelere gidip, taraftar derneklerini ve bazı kulüpleri ziyaret etmişti.


Yıldırım, Çorlu gezisi sırasında Çorluspor 1947 Kulübü'ne de gitti. Burada futbolseverlerle sohbet eden Aziz Yıldırım'a, Çorluspor 1947 Kulübü Başkanı Serkan Erçili tarafından bir forma hediye edildi. Ancak formada bir tuhaflık vardı, çünkü Çorluspor 1947'nin renkleri sarı kırmızı olmasına rağmen, Yıldırım'a verilen forma mavi idi. nbsp;Erçili formayı takdim ederken, "Başkanım bizim renklerimiz sarı kırmızı ama, bu forma size özel" dedi. nbsp;Ardından odadakilerden biri, "Başkanım renklerimiz sarı lacivert olsun" diye araya girdi. nbsp;Aziz Yıldırım da, "Sarı lacivert yapın" diye destekledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...