Aziz Yıldırım, Genel Kurula daha güçlü bir listeyle girmeye hazırlanıyor

Aziz Yıldırım, Genel Kurula daha güçlü bir listeyle girmeye hazırlanıyor

SPOR Haberleri

Başkan Aziz Yıldırım, Nihat Özdemir, Önder Fırat, Ahmet Özokur'u göreve ikna etti

Fenerbahçe tarihinin en uzun süreli başkanı unvanını elinde bulunduran Aziz Yıldırım'ın koltuğu bırakmaya niyeti yok. Genel kurula sayılı günler kala başkanlığın en güçlü adayı olarak çalışmalarını sürdüren Yıldırım, yönetim kurulunda önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Yıldırım, mali açıdan daha güçlü bir yönetim oluşturmak üzere çalışmalarını sürdürürken istifalar da peş peşe geliyor. Deniz Tolga Aytöre'nin ardından Metin Doğan da gö-revi bırakırken, uzun yıllardır Yıldırım'la beraber çalışan Mithat Yenigün'ün de yeni dönemde yer almayacağı öğrenildi. Bir ayrılık kararı da Erhan Türkoğlu'ndan geldi. Yenigün ve Türkoğlu arkadaşlarına veda konuşması yaparken, Serdar Erkan, Tahir Perek ve Selim Sapan gibi isimlerin de yönetimde yer almayacağı bildirildi.
Yıldırım'ın rakibi yok
Gidecek isimler hemen hemen netleşirken, yeni yönetimde kimlerin olacağı da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Yıldırım'ın eski başkan vekili Nihat Özdemir'i yeniden görev alması konusunda ikna ettiği, Önder Fırat ve Ahmet Özokur'un da görev tekliflerini kabul ettiği belirtildi. Kulislerde adı geçen Cihan Kamer, Raif Dinçkök ve Murat Özaydınlı'nın durumları ise henüz netleşmiş değil. Ancak listesinde her kim olursa olsun Aziz Yıldırım'ın seçimi kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu sezon özellikle futbolda istenen sonuçların alınmaması, tribünlerin tepkisi gibi durumların Aziz Yıldırım'ın koltuğunu sallaması dahi mümkün görünmüyor. Son seçimde Yıldırım'ın karşına çok güçlü bir kadroyla çıkan Mehmet Ali Aydınlar'ın dahi hezimete uğramasının ardından hiç kimse Aziz Yıldırım'a ciddi bir rakip olarak görünmüyor.
Sow'a sürpriz teklif
Barcelona kaptanı Xavi'yi transfer ederek dikkatleri üzerine çeken Katar ekibi Al Sadd, Fenerbahçe'den de Sow'u istedi. Sarı-lacivertlilerden 1.4 milyon avro kazanan Senegallinin aklını 2.5 milyon avroluk maaşla çelen Al Sadd, yıldız golcünün bonservisi için ise 6 milyon avroluk bir teklif sundu. Ancak Sow'a 10 milyon avro değer biçen F.Bahçe, Al Sadd'ı geri çevirdi. nbsp;

Aziz Yıldırım, Genel Kurula daha güçlü bir listeyle girmeye hazırlanıyor





GALATASARAY'IN GALİBİYETİ F.BAHÇE'NİN UMUDUNU TÜKETTİ
Samandıra yıkıldı nbsp;
Son haftalarda yaptığı hatalarla şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Fenerbahçe'nin son umudu da tükendi. Lider Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında verdiği zorlu sınavı hep birlikte izleyen Fenerbahçe teknik heyeti ve futbolcular, derbinin son düdüğüyle birlikte büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Arena'da Fenerbahçe'yi dağıtan Sneijder'in golüyle birlikte sarı-lacivertliler maçın bitmesini beklemeden ekran başından kalktı. Son düdükle birlikte Samandıra'ya adeta matem havası çökerken, futbolcuların ağzından çıkan ortak söz, "Şampiyonluk gitti" oldu! nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...