Aziz Yıldırım galibiyet istedi

Aziz Yıldırım galibiyet istedi

SPOR Haberleri

Başkan Aziz Yıldırım, Trabzon önünde beraberliğe bile tahammülleri olmadığını söyledi, zafer sözü aldı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu takımın dünkü idmanını izledi. Futbolcularla bir toplantı yapan Yıldırım, "Trabzonspor maçının önemini söylemeye gerek yok. Bu sezon çok önemli, şampiyon olmak zorundayız" hatırlatması yaptı. "Hiçbir alacağınız yok; yönetim olarak da problem yaşamamanız için elimizden geleni yapıyoruz" diyen Yıldırım, "Arkanızda müthiş bir taraftar desteği var. Sahamız kapatılıyor; kadın ve çocuklar tribünleri dolduruyor. Deplasmana gidiyoruz tribünlerin yarısı Fenerbahçe taraftarı oluyor. Türkiye'de sizin kadar maddi ve manevi desteklenen futbolcu grubu yok. Siz kazandığınızda herkes mutlu oluyor, kaybedince üzülüyor. Trabzon'da çıkın ve en iyi mücadeleyi verin; biz sizin arkanızdayız" ifadelerini kullandı. Ersun Yanal'la da görüşen Yıldırım'ın, "Bu maçı mutlaka kazanmamız gerek. Camianın beraberliğe dahi tahammülü yok. Aklınızdan bile geçirmeyin" dediği öğrenilirken, tecrübeli teknik adamın da Yıldırım'a söz verdiği belirtildi. Bu arada Yanal takımla yaptığı analiz toplantısında görüntüler üzerinde duruyor ve Trabzon'un zayıf yanlarını oyuncularına ezberletmeye çalışıyor. Karadeniz'de Gençlerbirliği kadrosunu bozmayı düşünmeyen Yanal'ın oyuncularından özellikle istediği sahada sakin kalmaları ve yardımlaşmada aksama olmaması. gt; M.Emin ULUÇ


WEBO TAMAM, ALVES HAFTAYA
Trabzon maçının hazırlıklarını sürdüren F.Bahçe'de Webo'nun takıma katılması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Kamerunlu oyuncunun Trabzon maçına kadar hazır hale geleceği belirtilirken, yoğun tedavi uygulanan Alves'in de önümüzdeki hafta takıma dahil olacağı öğrenildi. nbsp;İdmanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri de izledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...