Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi bırakıyor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi bırakıyor

SPOR Haberleri

CAS'ın, UEFA'nın Fenerbahçe'ye cezayı onamasından sonra Fenerbahçe yönetimi acil toplantı.

Kulislerden ilk yansıyan bilgilere göre Aziz Yıldırım'ın seçimde aday olmayacağı iddia edildi.Fenerbahçe yönetimi, CAS'ın UEFA tarafından verilen 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasının onanmasının ardından acil olarak toplandı. Yönetimin şu sıralarda nasıl bir yol haritası izleyeceğini görüştüğü öğrenildi. Kulislere yansıyan bilgilere göre, yönetimin, 45 gün içinde olağanüstü seçime gitme kararı aldığı öğrenildi. CAS kararının açıklanmasının ardından camiada tepkilerin hedefinde yer alan ve istifaya davet edilen Aziz Yıldırım'ın bu seçimde aday olmayacağı ileri sürüldü.CAS'ın onadığı kararının ardından Fenerbahçe'ye bu yıl Avrupa yolu kesin olarak kapandı. nbsp;

CEZA BU YILDAN BAŞLIYOR
UEFA'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada; CAS'ın bugün verdiği karar ile Fenerbahçe'nin başvurusunu reddetmesinin memnuniyetle karşıladığını bildirildi. UEFA aynı açıklamasında, Fenerbahçe'nin 2013-14 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde yer almayacak olmasından kaynaklanan özel durum nedeniyle yarın acilen toplanacağı belirtildi. Dolayısıyla F.Bahçe'nin iki yıllık men cezası bu yıldan itibaren başlamış olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...