Aziz Yıldırım dert yandı: İnceleme isyanı

Aziz Yıldırım dert yandı: İnceleme isyanı

SPOR Haberleri

Yıldırım, "Maliye Bakanlığı kanuna rağmen kulübümüzü incelemeye devam ediyor. Devlet verdiği sözü yerine getirsin" dedi

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Başkan Aziz Yıldırım, devleti göreve çağırdı. Devletin kendilerine söz verdiğini hatırlatan Yıldırım, Maliye Bakanlığı'nın 2008-010 yılları arasıyla ilgili incelemeyi yapmaması gerektiğini savundu. Fenerbahçe Kulübü'nün 2004 yılından bu yana her yıl maliye tarafından denetlendiğini kaydeden Aziz Yıldırım, "2008 ile 2010 arasında da kulübümüz denetlenmiş, bu yıllarda devletimiz belli bir bedel öderseniz bu yılları denetlemeyeceğim diye bir kanun çıkarmıştır. Biz gereken bedeli yatırdık ama yine o yıllar şu anda kulübümüzde maliyeciler tarafından incelenmektedir" dedi.
Aziz Yıldırım, "Ben devlete güveniyorum, devlet vermiş olduğu sözü yerine getirir diye buradan söylüyorum. O yılların incelenmesinin artık yapılmamalı" derken bir üyenin, "Devlet ile hükümet ayrı hükümete güvenme" çıkışı üzerine, "O sizin kişisel fikriniz. Devlet yapıyor, biz de devlete güveniyoruz" cevabını verdi. Yıldırım, 1 milyon üye projesiyle ilgili olarak, "Amaç ekonomik kazanç sağlamak ve kulübü çoğulcu demokrasiyle idare etmek" derken futbol takımıyla ilgili olarak da sıkıntı yok mesajı verdi. Başkan Yıldırım, "Biz futbolcularımıza güveniyoruz. Siz de güvenin. Öyle inanıyorum ki bu sene de şampiyon olacağız" ifadesini kullandı.

Borç 200 milyon TL nbsp;

Fenerbahçe Kulübü'nün net borç tutarının 200 milyon 555 bin 458 lira olduğu belirtildi. Ayrıca kulübün 1 Ocak-30 Eylül 2014 tarihleri arasındaki gelirlerinin 110 milyon 138 bin 968 lira, giderlerinin ise 161 milyon 263 bin 398 lira olduğu açıklandı.
M.Emin ULUÇ nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...