Aziz Yıldırım, 'Bu Fenerbahçe şampiyon olur'

Aziz Yıldırım,  'Bu Fenerbahçe şampiyon olur'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ersun Yanal ve takımla ilgili açıklamalar yaptı. Yıldırım'ın çevresine , 'Bu takım şampiyon olur' dediği öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ErsunYanal ve takımla ilgili açıklamalar yaptı. nbsp;Peş peşe gelen başarısız sonuçların ardından alınan Eskişehir ve Sivas galibiyeti Fenerbahçe'de geleceğe dönük umutları iyice yeşertirken, Ersun Yanal'ın oyun sistemine olan güven de giderek artıyor. Özellikle Sivas maçında ortaya konan futbol otoritelerinden tam puan aldı. Takımın uzun bir aradan sonra iyi sinyaller vermesi başkan Aziz Yıldırım'ın da yüzünü güldürdü. Ersun Yanal ve oynattığı futbol hakkında yakın çevresine iddialı konuşan başkanın, "Tempo ilerleyen maçlarda daha da artacak. Güçlü ve dengeli bir kadro var. Yanal'ın oyun anlayışını beğeniyorum. Oynanan futbol beni umutlandırıyor. Bu takım şampiyon olur; buna yürekten inanıyorum" dediği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...