Aziz Yıldırım, birlik beraberlik çağrısında bulundu

Aziz Yıldırım, birlik beraberlik çağrısında bulundu

SPOR Haberleri

Teknik heyet ve futbolculara bir yemek veren Yıldırım, hem birlik beraberlik çağrısında bulundu, hem de "Herkes özel hayatına dikkat edecek" diyerek uyardı

Fenerbahçe'nin "Biz büyük bir aileyiz" sloganının içinde baba figürü olarak yer bulan Başkan Aziz Yıldırım, dün akşam teknik heyet ve futbolculara bir yemek verdi. Başkan Aziz Yıldırım tek tek masaları dolaşarak sohbet etti. Futbolculara birlik beraberlik içinde hareket etmelerini söyleyen Yıldırım, "Hocanıza destek olun, bu zorlu günleri birlikte atlatacağız. Camia birlik ve bütünlük içinde olduğunda bizim karşımızda kimse duramaz. İsmail Kartal'ın camia için ne kadar önemli bir isim olduğunun altını çizen Yıldırım, "O bizim öz evladımız" diyerek yeni teknik adama güvenini sergilerken, futbolcularını hem sevdi hem dövdü. "Sizler Türkiye'nin en kaliteli oyuncu kadrosunu oluşturuyorsunuz" diyerek söze giren Başkan Yıldırım, "Bütün zorlukların üstesinden gelecek güce sahipsiniz. Ayaklarınızı yere basın ve özel hayatınıza dikkat edin. Bu saatten sonra kimsenin gözünün yaşına bakmam" dedi. nbsp;

Yöneticiler de yer aldı
Yemekte Başkan Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Asbaşkan Mithat Yenigün, Ömer Temelli, Deniz Tolga Aytöre, İsfendiyar Zülfikari, Turhan Şahin, Erhan Türkoğlu, yönetim kurulu üyesi Ünal Uzun, Yalçın Haker, Metin Doğan, Selim Sapan, CEO Hasan Hakkkı Yılmaz hazır bulundu. Öte yandan Faruk Ilgaz Tesisleri'nde hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü'nün Onursal Başkanı Süleyman Seba için tesislerde bayraklar yarıya indirildi.

KİĞILI GELMEDİ nbsp;
F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın teknik heyet ve futbolculara Faruk Ilgaz Tesisleri'nde verdiği yemeğe Fenerium'daki görevini bırakan Başkan Vekili Abdullah Kiğılı katılmadı.


Fedakâr Gökhan
Yaşadığı sakatlıklar mecbur bırakmadığı sürece takımdan ayrı kalmamak için özel bir çaba gösteren Gökhan Gönül, yine bir fedakârlık hikâyesine imza atıyor. Bileğindeki çatlak sebebiyle sağ eli alçıya alınan milli oyuncu buna rağmen arkadaşlarından geri kalmamak için idmanları aksatmıyor. Gökhan ağrı kesicilerle de olsa çalışmalara devam ediyor.

Diego topla buluştu
Sakatlığı yüzünden takımdan ayrı özel program doğrultusunda antrenman yapan Diego Ribas topla çalışmalara başladı. Brezilyalı futbolcunun Olimpiakos maçında riske edilmeyeceği ancak Roma karşılaşmasında forma giyebileceği belirtilirken, G.Saray'la oynanacak Süper Kupa mücadelesine form tutmuş olarak sahne alacağı öğrenildi.






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...