Aziz Yıldırım bıraksa da Fenerbahçe onu bırakmayacak

Aziz Yıldırım bıraksa da Fenerbahçe onu bırakmayacak

SPOR Haberleri

Mayıs ayındaki kongrede aday olmayacağını açıklayan Yıldırım'a “devam” baskısı yapan yönetim, olmazsa da “onursal başkanlık” teklif edecek

17 yılı aşkın süredir görevde kalarak Fenerbahçe'nin en uzun süreli başkanı olan Aziz Yıldırım, bugüne kadar kulübe kazandırdıklarıyla sadece sarı-lacivertlilerin değil Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Ancak her güzel şey gibi bu dönemin de sonu gelmek üzere. 3 Temmuz'da başlayan şike sürecinde büyük sıkıntılar çeken, 1 sene hapis yatan Aziz Yıldırım, "Mahkeme kararı sonrası bırakacağım" sözünü mayıs ayındaki kongrede tutmakta kararlı. 9 Ekim Cuma günü çıkan beraat kararının ardından Fenerbahçe camiası başkanı bu fikrinden vazgeçirmek için büyük bir çaba sarf ediyor, ancak Yıldırım sezon sonunda veda etmek üzere hazırlık yapıyor. Sarı-lacivertliler eğer fikrini değiştirmezse Yıldırım'a onursal başkanlık teklif edecek.
Başkanın önceliği projeler
Aziz Yıldırım'ın hapis yattığı dönemde de gündeme gelen ancak bizzat kendisi tarafından kabul görmeyen onursal başkanlık teklifi şimdilik ikinci planda tutuluyor. Zira sarı-lacivertlilerin önceliği başkanın koltuğunda oturmaya devam etmesi. Görev yaptığı sürece kulübe kimsenin hayal dahi edemeyeceği çok sayıda tesis kazandıran, sportif anlamda önemli başarıla kazandıran Yıldırım ise şimdilik bu konuları değil, tamamen kafasındaki projeleri düşünüyor. Sezon sonunda veda etmeyi planlayan Başkan Yıldırım, Fenerbahçe Üniversitesi'nin ve Fenerbahçe Akademisi'nin kurulma süreçlerini başlatmak için yoğun mesai harcıyor. Yıldırım, görevi bıraksa da Fenerbahçe'yi de projelerin takibini de bırakmayacak.
> M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...