Aysal'dan Terim'e ziyaret

Aysal'dan Terim'e ziyaret

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, Real Madrid maçı öncesinde Florya Metin Oktay tesisleri'ne giderek antrenman öncesinde teknik direktör Fatih Terim ile biraraya geldi.

nbsp;Fatih Terim'in Şampiyonlar Ligi geleneği olarak düzenlenen basın toplantısı sonrasında takımın antrenmanı için sahaya indiği anda başkan Ünal Aysal ile karşı karşıya geldi. Başkan Ünal Aysal dev maç öncesi teknik direktör Fatih Terim ve oyunculara başarılar diledi. Antrenman devam ederken Ünal Aysal ve Terim'in uzun süre sohbet ettikleri dikkati çekti. Fatih Terim'in Milli Takım'ı çalıştırdığından beri biraraya gelmeyen Aysal ve Terim, bilindiği gibi Fatih Terim'in sözleşmesinin uzatılması konusunda medya yoluyla birbirlerine mesaj gönderiyordu. Başkan Ünal Aysal, Real Madrid maçı öncesinde özellikle medya önünde teknik direktör Fatih Terim ile uzun uzun görüşerek aralarında bir sorun olmadığı mesajını vermesi dikkati çekti. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...