Aysal'dan taraftarlara: Gücümüze güç katın

Aysal'dan taraftarlara: Gücümüze güç katın

SPOR Haberleri

'İngiltere'de yaşayan kardeşlerimizden ricamız, rakip takımdaki eş ve dostları devreye sokarak, yüzde 5'lik bilet kontenjanımızı yüzde 10'a çıkaralım.'

Galatasaray, sahasında yarın Akhisar'ı konuk edecek ama 18 Mart'ta Chelsea ile yapılacak rövanş karşılaşması da gündemden düşmüyor. Sarı-kırmızılıların başkanı Ünal Aysal, Londra'daki karşılaşmada taraftar desteğinin önemine dikkat çekti. Aysal, kendilerine çok az bilet verildiğini bunun da stadın yüzde 5'ine denk geldiğini söyledi. Cimbom'un 1 numaralı ismi, "Chelsea ile yapacağımız bu maçta da hem ülkemize hem de Galatasaray'a yakışan bir gayret ve hizmet duygusu ile elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Bu görevimizi yaparken maalesef kulübümüze ayrılan koltuk adedinin çok az ve sınırlı olması sizlere arzu ettiğimiz imkanları sağlayamadığımız için bizi fazlası ile üzmektedir" dedi.
Girişte sorun yaşayabilirler
Aysal, "Bu konuda bizlere her zamanki gibi bu defa da anlayış göstereceğinizden eminiz. Ancak İngiltere'de ve özellikle Londra'da ikamet eden kardeşlerimizden ricamız; diğer imkanları azami zorlayarak, rakip takımdaki eş ve dostlarınızı devreye sokarak bu maçta yer almaları ve gücümüze katılımları ile güç katmalarıdır. Unutmayalım ki bizim başarımızın en büyük mimarı her zaman sizler oldunuz" ifadelerini kullandı. Bu arada Galatasaraylı taraftarlar karaborsadan bilet bulsa bile girişte sorun yaşayacak. Türk oldukları anlaşılan seyircilerin, ellerinde bilet olsa bile kapıdan geri çevrilme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.
Bahadır nbsp;ÇOKİŞLER/TÜRKİYE GAZETESİ



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...