Aysal'dan Drogba tartışmalarına son nokta!

Aysal'dan Drogba tartışmalarına son nokta!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Didier Drogba gidecek mi, kalacak mı? Ünal Aysal, tartışmalara son noktayı koydu.

Son Antalya maçında oyundan alındıktan sonra teknik heyete gösterdiği tepkiyle gündeme oturan Didier Drogba konusunda G.Saray Başkanı Ünal Aysal devreye girdi. Spor medyasında bugün yer alan haberlere göre, Mancini, sezon sonunda Drogba'nın gönderilmesini istiyor; Drogba da 1+1 yıllık yeni mukavele görüşmeleri sonuca ulaşmadığı için yönetime tavır yapıyor. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Şampiy10'a yaptığı açıklamayla kafalardaki soru işaretlerini giderdi. Aysal, "Bir kere Mancini'nin Drogba'yı göndermek istediği tamamen safsata.. Mancini'nin eğer böyle bir niyeti olsa ilk önce benimle paylaşırdı.. Benim böyle bir durumdan haberim olmadığına göre, medyanın nasıl haberi olabiliyor? Bundan sonra artık her şey Drogba'nın performansı ve niyetine bağlı" ifadelerini kullandı.
Sarı kırmızılı kulübün başkanı, "G.Saray yönetimi olarak, bizim nezdimizde durum şudur; ortaya atılan hiçbir dedikodu kesinlikle gerçekleri yansıtmıyor. Üstelik artık biz bunları kasıtlı buluyoruz. Belli güçler, bir kere daha bu kritik maçlar arefesinde G.Saray'ı karıştırmaya ve güçsüzleştirmeye dönük hamleler yapıyorlar. Ancak bu safsataları üretenler bilsinler ki, G.Saray olarak onların çabalarına pabuç bırakmayacağız" şeklinde konuştu. (Vatan)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...