Aysal ile Mancini arasında süpriz zirve!

Aysal ile Mancini arasında süpriz zirve!

SPOR Haberleri

Başkan Ünal Aysal ve Teknik Direktör Roberto Mancini'nin bir araya gelmesi kafalarda soru işaretleri oluşturdu

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Teknik Direktör Roberto Mancini, dün sürpriz bir şekilde bir araya geldi. Bursaspor ile oynanan ve 5-2 sona eren mücadele öncesinde Başkan Ünal Aysal'ı arayan Roberto Mancini, "Sayın başkanım sizinle konuşmak istiyorum, görüşeceğim bazı konular var. Lütfen maçın ertesi günü bir araya gelelim" dedi. Başkan Ünal Aysal da yoğun programında İtalyan teknik adam için yer açtı ve Galatasaray'ın iki ismi yemekte fikir alışverişinde bulundu. Roberto Mancini'nin, Aysal ile görüşme talebinde bulunması merak uyandırırken iki nokta üzerinde duruluyor.
İki farklı senaryo
İlk senaryoya göre Galatasaray taraftarının tepki ve protestolarıyla karşılaşan Mancini sezon sonunda bırakacak. Tecrübeli çalıştırıcının uzun süredir adı İtalya Milli Takım Teknik Direktörlüğü için geçiyordu. Bu nedenle Aysal'a şimdiden bilgi verebileceği belirtiliyor. İkinci senaryo ise yeni sezonda da takımın başında kalacak olan Roberto Mancini, şimdiden Başkan Ünal Aysal'la transfer çalışmalarını masaya yatırdı. İtalyan teknik adamın iç ve dış transferde sarı-kırmızılıların başkanına liste verebileceği belirtiliyor. gt; Bahadır ÇOKİŞLER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...