Ayrıl da gel!

Ayrıl da gel!

SPOR Haberleri

Veliefendi Hipodromu’ndaki yarışta 19’u erkek 2’si dişi 21 tay mücadele verecek. Gözler ise özellikle son 4 koşuyu kazanan jokey Ahmet Çelik’te olacak.

Haydi Veliefendi’ye koşuya! Bugün Türk at yarışının finali derbisi Gazi Koşusu var.... 3 yaşını doldurmamış tayların hayatları boyunca bir defa katılabildiği Gazi Koşusu’nun 93’üncüsü saat 17.15’te Veliefendi Hipodromu’nda koşulacak. Yarışa 19 erkek, 2’si dişi olmak üzere 21 tay katılacak. Gözler ise haliyle son 4 yarışı kazanan jokey Ahmet Çelik’in üzerinde olacak. Çelik startı 1 numaradan verecek.

İkramiye tutarları
Gazi’de birincilik ödülü 1 milyon 650 bin TL. İkinci 660 bin TL ve üçüncünün 330 bin TL alacağı koşuda toplamda ise 2 milyon 805 bin TL ikramiye dağıtılacak. Kazanacak safkanın sahibi; birincilik, kayıt tutarları, taksit ücretleri ve at sahibi primi olmak üzere toplam 2 milyon 393 bin 835 TL ikramiye alacak. Gazi’de en iyi derecenin Bold Pilot’a (2.26.22) ait olduğunu da hatırlatalım.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...