Aynı nakarat

Düzenleyen:
Aynı nakarat

SPOR Haberleri

Sadece 10 galibiyet alabilen Cimbom, 5 yıl önce de sezonu 3 hocayla tamamlamış ve tarihinin en kötü dönemini yaşamıştı

Hollandalı efsane Frank Rijkaard'la başlanan, Hagi ile devam edilen, Bülent Ünder'le tamamlanan 2010-2011'de tarihinin en kötü sezonuna imza atan Galatasaray, 5 yıl sonra dejavu yaşıyor. 2015-2016'ya Hamza Hamzaoğlu yönetiminde 3 kupalı şampiyon olarak giren Galatasaray, henüz bir yıl bir geçmeden adeta çöküş yaşadı. Daha sezon ortasına bile gelinmeden Hamzaoğlu ile yolları ayıran sarı-kırmızılılar takımı çok kısa bir dönem Taffarel idare etti. G.Saray, Mustafa Denizli yönetiminde ise her geçen gün daha kötü bir tabloya sürüklendi. Finansal Fair Play kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle UEFA'dan da darbe yiyen ve Avrupa kupalarından bir yıl men cezası alan Galatasaray, son 2 haftalık periyotta da taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmaya devam etti. 
25 hafta 39 puan
Sahasında Başakşehir'i deviremeyen, beraberliği de penaltıyla kurtaran Cimbom, dün de Gençlerbirliği'ne karşı üstünlük kuramadı. Ankara'da 2 puan daha bırakan G.Saray, 25 hafta sonunda ancak 39 puana ulaşabildi. 25 maçta 10 defa galip gelen Aslan, 6 mağlubiyet ve 9 beraberlik aldı. G.Saray, tarihinin en kötü sezonunu geçirdiği 2010-11'de de 25 hafta itibariyle 10 galibiyet almıştı. Sarı-kırmızılıların mağlubiyet sayısı 12, topladığı puan ise 33'tü. Cimbom 2010-11 sezonunu 14 galibiyet ve 46 puanla 8. sırada tamamlamıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...