Aykut Kocaman'dan drone'lı takip

Aykut Kocaman'dan drone'lı takip

SPOR Haberleri

Topuk Yaylası'nda dün kampa başlayan Fenerbahçe'de, Aykut Kocaman oyuncularını drone ile kayıt altına aldı.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası kampına dün başladı. Öğlen tesislere varan takım ilk antrenmanını akşam gerçekleştirdi. Aykut Kocaman'ın göreve başlamasının ardından, takımda yeni uygulamalar da dikkat çekti. İşte madde madde yeni programı:

  •  Pereira döneminde yapılmayan laktat testleri bu sezon eksiksiz olarak tamamlandı.
  •  Bu sezon ilk kez, sakatlanma risk analizi uygulamasına başvuruldu. Kamp programı, bu analiz raporlarına bağlı olarak oluşturuldu. Sakatlığa yol açmadan takımın dayanıklılık seviyesinin geliştirilebilmesi için idman şiddeti ve kapsamı adım adım genişleyecek.
  •  Kocaman, Topuk Yaylası'nda 5+1 antrenman sistemini uygulayacak. 5 yoğun idmanın ardından 1 dinlenme amaçlı pasif antrenman yapılacak. Çalışmalar sabah kuvvet-dayanıklılık, akşam ise teknik-taktik ağırlıklı olacak.
  •  Oyuncular idmanlarda insansız hava aracı olan dronla havadan takip altına alındı. Bu görüntüler daha sonra izlenip futbolcuların verileri analiz edilecek. Ayrıca çalışmalar GPS sistemiyle takip edilecek. GPS verilerine göre antrenman programı sürekli değişecek.
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...