Aykut Kocaman iğneyi oyuncularına batırdı

Düzenleyen:
Aykut Kocaman iğneyi oyuncularına batırdı

SPOR Haberleri

Bülent Yıldırım’a “Ne gördün de Alper’e kırmızı kart verdin” diyen F.Bahçe’nin tecrübeli hocası, futbolcularına da “Bu oyun size yakıştı mı” diye çıkıştı

M.EMİN ULUÇ - Akhisar deplasmanında beklemediği bir mağlubiyet yaşayarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Fenerbahçe’de suratlar asıldı. İlk 7 hafta sonunda 11 puanda kaldığı için eleştiri yağmuruna tutulan teknik direktör Aykut Kocaman’ın hedefinde ise maçın hakemi Bülent Yıldırım ile kendi oyuncuları vardı. Alper Potuk’un atıldığı pozisyona sinirlenen Aykut Hoca, Yıldırım’a “Ne gördün de kırmızı kart verdin çok merak ediyorum”  eleştirisini getirirken, “Alper kesinlikle müdahale etmediğini söylüyor. Bu kadar kolay kırmızı kart gösterilmez. Oyuncu topa müdahale ediyor, kesinlikle art niyetli bir hareketi yok” diyerek kırmızı karta isyan etti. Pozisyonu defalarca izleyen Kocaman, Bülent Yıldırım’ın ön yargıyla hareket ettiğini ve art niyetli bir karar verdiğini savundu.

> Nerede takım oyunu?
Üzgün ve öfkeli olan Aykut Kocaman iğneyi ise futbolcularına batırdı. Akhisar karşısında sergilenen oyununun Fenerbahçe’ye yakışmadığını vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Evet hepiniz istekliydiniz ama takım disiplinini koruyamadınız. Maçı kurtarma adına oyunu tamamen bireyselleştirdiniz ve bu da planlarımızı altüst etti. Futbolun bir takım oyununu olduğunu unuttunuz. Bu oyun size yakıştı mı?” eleştirisinde bulundu. Ancak Aykut Kocaman, şampiyonluk inancını kaybetmediğini de belirtti. Alınan sonuçlara, kaybedilen puanlara ve aleyhteki hakem kararlarına rağmen hedeflerinden sapmadıklarını ifade eden Kocaman, “Son derece güçlü ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. İyi olacağımızdan, iyi şeyler yapacağımızdan hiç şüphem yok. Ben siz inanıyorum” diyerek gönül aldı.

van Persie evde kaldı!
Robin van Persie’nin millî takım hayali kursağında kaldı. Dirk Advocaat daha önce geniş kadroya çağırdığı emektar golcüye davetini geri çekti. Fransa maçından sakat dönüp 3 hafta içinde sahalara döneceğini iddia eden RvP’nin raporlarını Hollanda’ya yollayan sarı-lacivertliler, Advocaat’ın kararını düzeltmesini sağladı. 

Kaleyi bulamıyor
Geride kalan 7 haftada 14 gol atarak maç başına 2.0’lık ortalama yakalayan F.Bahçe’nin en büyük problemi isabetli şut. F.Bahçe’nin gollerinden 1’ini rakip kendi kalesine attı, 4’ü de penaltıdan geldi. Sarı-lacivertlilerin maç başına kaleyi bulan isabetli şutu 3.3 oldu. Akhisar maçında bu rakam 1’de kaldı. 

İkisi de isyan etti
Akhisar maçında direkt kırmızıyla atılan Alper ve ikinci sarıdan oyun dışı kalan Skrtrel hakemi eleştirdi. Alper, “Topa vurdum, rakibe müdahalem yok. Lehime faul beklerken bana kırmızı gösterdi” derken, Skrtel “Rakibin elle oynamalarına göz yumdu. Benim yüzümü koruduğum pozisyona kart verdi” isyanında bulundu.

Fernandao bekliyor
Bu sezon henüz forma şansı bulamayan Fernandao oynamak için sabırsızlanıyor. Kadroya girmesine rağmen sahaya çıkamayan sambacı, “Toparlanma sürecini atlattım. Kendimi iyi hissediyorum. Eğer görev verilirse goller atmak, takımıma yardımcı olmak, taraftarları mutlu etmek istiyorum” sözleriyle Aykut Kocaman’a mesaj yolladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...