Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin başına gelecek mi? İşte o açıklaması

Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin başına gelecek mi? İşte o açıklaması

SPOR Haberleri

Sezon sonunda Ersun Yanal'ın yerine Fenerbahçe'nin başına geçeceği iddia edilen Aykut Kocaman'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

Aykut Kocaman gelecek sezon Ersun Yanal'ın yerine Fenerbahçe'nin başına geçeceği iddialarına ilişkin açıklamalar yaptı.Önceki gün Beyaz Futbolda yer alan sezon sonunda Ersun Yanal gidecek Aykut Kocaman gelecek iddiaları bugün sosyal medyada sık sık yer almıştı. Bu konu ile ilgili yurt dışından henüz dönen Aykut Kocaman'ı aradık ve konu ile ilgili görüşlerini sorduk…İşte bu iddialara Aykut Kocaman'ın yanıtı…Ersun Yanal'ın gidip benim geri döneceğim düşüncesini aklımdan bile geçirmiyorum. Böyle bir şey söz konusu değil. Bu dedikoduları kasıtlı ve şampiyonluğa giden Fenerbahçe'nin konsantrasyonunun bozma amaçlı olarak görüyorum. Tek düşüncem isteğim var. O da bir parçası olduğum Fenerbahçe'nin bu sezonu şampiyon olarak bitirmesi. Bunun dışındaki dedikodulara itibar edilmemeli…(Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...