Aykut Demir bu defa doktor dövdü!

Aykut Demir bu defa doktor dövdü!

SPOR Haberleri

Daha önce hakkında meskûn mahalde ateş etmek suçundan işlem yapılan Aykut Demir'in, Acil Servis doktorunu darp ettiği ileri sürüldü

Mersin İdman Yurdu maçında alınan galibiyetin sevincini yaşayan ve Lokeren maçına hazırlanan Trabzonspor, Aykut Demir'den gelen haberle sarsıldı. Geçtiğimiz sezon başında G.Birliği'nden transfer edilen ve bir süredir sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı çalışan defans oyuncusunun, dün sabah kız kardeşini muayene ettirmek için gittiği özel bir hastanede Acil Servis'teki görevli doktor L.B.yi darp ettiği ileri sürüldü. Soğuk algınlığı şikâyetiyle kardeşini hastaneye götüren Aykut, görgü şahitlerinin ifadesine göre tahlil sonuçları çıkmadan kendisine bilgi vermek istemeyen doktorla önce tartıştı, ardından yumruk attı. Araya giren hastane görevlileriyle de kavga eden Aykut, daha sonra hastaneden ayrıldı. Doktor L.B.nin futbolcu hakkında şikâyetçi olacağı öğrenildi. Bilindiği gibi Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü binasının ikinci katındaki pencereye 2 Eylül günü isabet eden merminin Aykut'un tabancasından çıktığı tespit edilmiş, futbolcu hakkında meskûn mahalde ateş etme suçundan işlem yapılmıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...