Aydınlar ile Yıldırım arasında köşe kapmaca

Aydınlar ile Yıldırım arasında köşe kapmaca

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de olağanüstü genel kurula sayılı günler kala Aziz Yıldırım ile Mehmet Ali Aydınlar arasında deta köşe kapmaca yaşanmaya başlandı.

Fenerbahçe'de olağanüstü genel kurula sayılı günler kala Aziz Yıldırım ile Mehmet Ali Aydınlar arasında adeta köşe kapmaca yaşanmaya başlandı. Aydınlar'ın kısa bir süre önce basın toplantısını 1 Kasım olarak belirlemesinin ardından Fenerbahçe Başkanının da bugün yaptığı açıklamayla aynı günü tercih etmesi dikkat çekti. Aziz Yıldırım'ın bu basın toplantısında başkan adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Aydınlar'ın noter kanalıyla F.Bahçe Kulübünden talep ettiği üye iletişim bilgileri konusunda kulüp CEO'sundan başkan adayına olumsuz cevap geldi. F.Bahçe CEO'su Hasan Hakkı Yılmaz imzalı yazıda bu bilgilerin gizli bilgiler olduğu vurgusu yapılarak bu talebe olumlu karşılık veremeyeceklerini belirttildi. Hukukçuların tüzük gereği bu bilgilerin verilmesi gerektiğini bu nedenle mahkemeye başvurulabileceklerini belirtmelerine karşılık Aydınlar'ın mahkemeye gidilmesine karşı çıktığı öğrenildi. Akşam saatlerine kadar yönetim kurulu liste çalışmalarını yürüten ve daha sonra seçim ofisine geçerek çalışmalarını buradan yürüten Aydınlar'ın tek tek üyeleri arayarak bizzat kendisinin temas kurduğu ortaya çıktı. Önemli iş adamlarından Cemalettin Sarar'ın da Aydınlar'la görüştüğü öğrenildi. Bu arada Aydınlar'ın, Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı için 1 kasım tarihini tercih etmesinden sonra toplantısını bir gün önceye çekebileceği belirtildi. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...