Aydınlar, Aziz Yıldırım'ın doğum gününü kutladı

Aydınlar, Aziz Yıldırım'ın doğum gününü kutladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Spor Kulübü başkan adaylarından Aydınlar kongrede kısa bir konuşma yaptıktan sonra Aziz Yıldırım'ın doğum gününü kutlayıp salonu terk etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü başkan adaylarından Mehmet Ali Aydınlar, olağanüstü genel kurulunda kısa bir konuşma yaptı. Kürsüye çıktıktan sonra Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın doğum gününü kutlayan Aydınlar, 2010-11 kupasının anayasa teminatı altında olduğunu ve kupanın Fenerbahçe'den alınamayacağını ifade etti. nbsp;Aydınlar, "2010-11 sezonu şampiyonluk kupasının kimin olduğu soruluyor. Bu kupa tartışmasız Fenerbahçe'nin. Bu kupa anayasa teminatındadır. Bu kupayı hiç kimse Fenerbahçe Spor Kulübü'nden alamaz. Benim federasyon başkanlığım döneminde bu konuyla ilgili bir karar verilmedi. Daha sonra karar verildi ve Tahkim Kurulu da onayladı. Bu karar da anayasa teminatı altındadır" şeklinde konuştu. Ardında kısa bir konuşma yapan Aydınlar, sözlerini şöyle noktaladı; "Ben Mehmet Ali Aydınlar. Fenerbahçe ve Cumhuriyet sevdalısı Mehmet Ali Aydınlar. Bu kürsüden kendim ve ekibim adına hep birlikte Fenerbahçe'yi Türkiye'nin en büyük kulübü haline getireceğimize, Fenerbahçe'mizin şeffaf bir kulüp olmasını sağlayacağımıza, Atatürk'ün kulübüne en parlak dönemlerini yaşatacağımıza, Fenerbahçe'yi her sıralamada Avrupa'nın en büyük 5 kulübünden birisi yapacağımıza, 3 büyük branşta her yıl çeyrek final ve yarı final oynayacak takımlar kuracağımıza, bu takımı bütün bileşenleri ile kucaklayacağımıza, sevgi ve huzur dolu bir Fenerbahçe oluşturacağımıza ve bu yolda mücadelemizi hep birlikte sonuna kadar omuz omuza sürdüreceğimize büyük Fenerbahçe'nin kongre üyeleri önünde namusum ve şerefim üzerine and içerim."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...