Ayağa kalkma vakti

Düzenleyen:
Ayağa kalkma vakti

SPOR Haberleri

Yeni başkan Usta, "Camiamız için yepyeni bir sayfa açtık. Artık ayağa kalkıp büyük başarılara imza atma zamanı geldi" dedi

Geçtiğimiz hafta sonunda yapılan genel kurulda 13 oy farkla başkanlığa seçilen Muharrem Usta Yönetimi, resmen işbaşı yaptı. Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, olağan genel kurulda divan başkanı olan Ahmet Metin Genç ve eski kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da katıldığı törende, Usta ve yeni yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı. Kongre divan başkanı Ahmet Metin Genç, çok medeni, adil ve şeffaf şekilde genel kurulun gerçekleştiğini belirterek, "Seçimin Trabzon'a yakışır şekilde gerçekleşmesini temin eden adaylarımıza teşekkür ediyorum. Muharrem Usta'ya bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Şehrin tüm dinamikleriyle başkanımızın arkasında olacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi. 
Birlik mesajı
Eski kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da ellerinden geldiği kadar Trabzonspor'a hizmet etmeye çalıştıklarını ifade ederken, "Salonda da söyledim, ne olursa olsun genel kurulun iradesiyle seçilen başkan ve yönetimlere, görev süreleri içinde samimi Trabzonsporlu isek destek olmamız lazım. Bundan sonra da aynı zihniyetle, varsa söyleyecek fikrimiz, gerek başkana gerekse yöneticilerin yüzüne söyleyeceğimizi bilmenizi isterim" dedi. Başkan Muharrem Usta ise birlik ve beraberlik içinde Trabzonspor'u eski parlak günlerine döndüreceklerini söyledi. Usta, "Camiamız adına yeni bir sayfa açtık. Artık ayağa kalkıp büyük başarılara imza atma zamanı geldi. Birlik ve beraberlik söylemleriyle sorumluluğumuz daha da arttı" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...