Avrupa'nın favorisi

Avrupa'nın favorisi

SPOR Haberleri

Müthiş futbolu övüldü. Avrupa Ligi'nin favori takımları arasında gösterildi.

Fenerbahçe, transfer döneminde birbirinden ünlü futbolcuları kadrosuna katınca Avrupa basınının bir gözü de Türkiye'ye çevrildi. Manchester United'dan Van Persie ve Nani, Bursaspor'dan Fernandao, Lille'den Kjaer gibi isimleri alarak 'galaksi takımını' kuran sarı-lacivertlilerin Eskişehirspor karşılaşmasını Avrupa basını yakından takip etti. 2-0'lık skor ve Kanarya'nın futbolu öve öve bitirilmedi. nbsp;


Rakibine hiç şans tanımadı nbsp;
Fransızların ünlü L'Equipe Gazetesi "F.Bahçe tamamdır" başlığı atarak sarı-lacivertlilerin Eskişehir'i oyuna hiç sokmadan mağlup ettiğini duyurdu. Haberde Nani'nin ilk golü harika şekilde hazırlaması ve Sow'un golü de övüldü. Hollanda basını yıldızları Robin Van Persie'yi ön plana çıkarırken, İngilizler ise Kanarya'nın büyük futbolculara sahip bir takım olduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin, Avrupa Ligi'nde çok iş yapacağı da yazıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...