Avrupa şampiyonu oldu, sıra dünya şampiyonluğunda

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Avrupa şampiyonu oldu, sıra dünya şampiyonluğunda

SPOR Haberleri

Romanya’da düzenlenen Yıldız Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda ülkemize birincilik getiren Yoncagül Yılmaz, İstiklal Marşımızı okutmanın gururunu yaşarken, bundan sonraki hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Romanya’da düzenlenen Yıldız Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan Yoncagül Yılmaz, bundan sonraki hedefinin dünya şampiyonu olmak istediğini söyledi.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Romanya’da düzenlenen Yıldız Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan Yoncagül Yılmaz, memleketi Kırşehir’de coşkuyla karşılandı.

“BUNDAN SONRAKİ HEDEFİM DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU”

Burada bir açıklama yapan Yılmaz, mutluğunu dile getirerek İstiklal Marşı’nı okuttuğu için sevinç duyduğunu ifade etti. Yılmaz, “Şampiyonayı kazanarak İstiklal Marşımızı okuttum. Bu çok gurur verici idi. Burada spor salonu evimize çok. Arkadaşlarıma birlikte spor yaparak kendimi geliştirdim. Sonrasında ise Mehmet hocam ile çalıştık. Avrupa şampiyonasını kazandık, bundan sonraki hedefim ise dünya şampiyonluğu” dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...