Avrupa derbi görsün!

Düzenleyen:
Avrupa derbi görsün!

SPOR Haberleri

Henüz galibiyeti bulunmayan Aslan ile 3’te 3 yapan Sarı Kanaryalar tarihinde ilk defa Avrupa arenasında kozlarını paylaşacak

THY Euroleague’de bugün Türk derbisi heyecanı yaşanacak. Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe bu akşam saat 20.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda kozlarını paylaşacak. Tarihte ilk defa Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti Avrupa arenasında yaşanacak.Geçen sezon ULEB Avrupa Kupası’nı kazanan ev sahibi Galatasaray, Ergin Ataman yönetiminde şu ana kadar 3’te 0 çekti. Fenerbahçe ise  geçen sezon final oynadığı THY Euroleague’de bu sezon üç maçından da galibiyetle ayrıldı. Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman ile Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, kariyerlerinde birbirleriyle 30. kez karşılaşacak.  Daha önceki karşılaşmalarda Obradovic 18, Ataman ise 11 defa sahadan galip ayrıldı. İki başantrenör Avrupa Ligi'nde 11 yıl sonra birbirlerine rakip olacak. Sırp başantrenör, Ataman'ın Galatasaray'ına karşı deplasmanda Fenerbahçe'nin başında çıktığı 9 maçta sadece bir galibiyet alabildi.

FENER’DE BOGDANOVİC ŞOKU
Zalgris maçında sakatlanan F.Bahçe’nin yıldızı Bogdanovic’in, G.Saray’a karşı forma giyemeyeceği ve 2-3 hafta parkelerden uzak kalacağı açıklandı.

SALON: Abdi İpekçi SAAT: 20.00 YAYIN: LigTV3

REKABETTE SON DURUM

Fenerbahçe:     116
Galatasaray:     113

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...