Avrupa Basketbol Şampiyonası - İspanya 90-60 Sırbistan

Avrupa Basketbol Şampiyonası - İspanya 90-60 Sırbistan

SPOR Haberleri

EuroBasket 2013 çeyrek final mücadelesinde Sırbistan'la karşılaşan İspanya, rakibini 90-60 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

EuroBasket 2013 çeyrek final mücadelesinde Sırbistan 'la karşılaşan İspanya, rakibini 90-60 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Sahadan 90-60 galip ayrılan İspanyollar adını yarı finale yazdırdı. Sergio Rodriguez 22 sayıyla maçın yıldızı oldu. 4 de asist yapan Rodriguez'in yanı sıra Rudy Fernandez de 19 sayoyla oynadı. Ricky Rubio ise 5 sayı - 6 ribaund - 6 asistle maçı noktaladı. Sırbistan cephesinde ise Katic ve Andjusic 11'er sayıyla oynadı. İlk çeyrekte sadece bir basket bulabilen Sırbistan, Rudy Fernandez'in sayılarına engel olamayınca çeyreği 21-5 geride tamamladı. İkinci çeyrekte de İspanya fırtınası eserken; fark her dakika daha da açıldı. Devre ise 48-23 sona erdi. Üçüncü çeyrekte ise fark 40 sayıya kadar çıkmasına rağmen; final periyoduna 73-39 önde giren taraf yine İspanya oldu. Son çeyrekte de etkili oyununu sürdüren son şampiyon sahadan 90-60 galip ayrıldı ve adını yarı finale yazdırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...