Avcı'yı da vururlar! Trabzonspor 5 maç sonra kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Avcı'yı da vururlar! Trabzonspor 5 maç sonra kaybetti

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bordo mavililer kendi sahasındaki karşılaşmada 90 dakikada tek şut atabildi. 88’de Bahoken’in kafa golüyle 3 puanı kapan Kayserispor yenilmezlik serisini altı maça çıkardı…

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - Abdullah Avcı’nın göreve gelmesinin ardından oynadığı hiçbir resmî karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, ikinci Avcı dönemindeki ilk mağlubiyetini tecrübeli hocanın eski yardımcısı Recep Uçar’ın çalıştırdığı Kayserispor karşısında aldı. Çağdaş Atan’ın ayrılığının ardından beklentilerin aksine yüksek form grafiğini sergileyen sarı kırmızılı takım zorlu deplasmanda üç puanı 88’de Bahoken’in golüyle aldı: 1-0.

PENALTI VAR'A TAKILDI

Her iki takımın da üretkenlik konusunda problemler yaşadığı karşılaşmayı bir isabetli şutla tamamlayan bordo mavili takım maç boyunca etkili olmakta zorlandı. Maçın 40. dakikasında Onuachu’nun Visca’nın ortası sonrasında vurduğu kafa vuruşu kaleci Bilal’de kaldı. 44’te yine Onuachu’nun ceza sahası içerisinde yerde kalması sonrası penaltı kararı çıktı ama maçın hakemi Ümit Öztürk, VAR kontrolü sonrası ofsayt gerekçesiyle penaltıyı iptal etti.

Avcı'yı da vururlar! Trabzonspor 5 maç sonra kaybetti

BAHOKEN'DEN ALTIN KAFA

Maçta skoru belirleyen gol 88’de Gökhan’ın sağ kanattan yaptığı orta sonrasında düzgün bir kafa vuruşuyla Uğurcan’ı mağlup eden Bahoken’den geldi: 1-0. Kalan bölümde Trabzonspor’un baskısına rağmen savunmasında açık vermeyen Kayserispor, zorlu deplasmandan üç puan çıkarmayı başardı. Bu skorun ardından Kayserispor’un yenilmeme serisi altı maça çıkarken, ev sahibi Trabzonspor ise altı maç sonra sahadan puansız ayrıldı. 

ÇALIŞTIĞIMIZ YERDEN YEDİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Çok kötü bir maç çıkardık. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Hafta içi en çok çalıştığımız yerden golü yediğimiz için çok üzgünüm. Gidişatımızı devre arası gösterecektir. Zaman zaman bütün kulüplerde kırılmalar ve değişimler olabiliyor. Trabzonspor ve Napoli bunu yaşıyor, değiştirmeye ve geliştirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

UÇURUMUN KENARINDAYIZ

Başkan Ertuğrul Doğan kulüplerin mali bakımdan uçurumun kenarında olduğunu söylerken “Artık deniz bitti. Bu sene önemli bir yayın ihalesi var. Yayın ihalesi 500 milyon dolar seviyelerinden 90 milyon doların altına düştü” dedi. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
hikmet akşen 4 Aralık 2023 15:50

Onuachu çok iyi golcü takımı onun etrafına dizmeleri şart

Ferit 4 Aralık 2023 15:49

Trabzon'un savunması zayıf yıllardır aynı

Sonraki Haber Yükleniyor...