Avcı’nın gözü yolda

Avcı’nın gözü yolda

SPOR Haberleri

Bordo mavililer yeni savunmacıyı yarın başlayacak Avusturya kampına yetiştirmek istiyor. Djene ismi ön plana çıkıyor.

Geçen sezonki şampiyon kadrosunu büyük oranda koruyan Trabzonspor’un en büyük derdi Abdullah Avcı’nın da deyimiyle sağ stoper. Ve bu konuda Slovenya kampında sıkıntı çekildi. Çünkü eldeki mevcut isimlerin de sakatlığı teknik ekibi zorladı. Avcı, bir an önce stoper takviyesinin yapılması durumunda yol alabileceklerini vurgularken yönetimin de iyi niyetle çalışma içerisinde bulunduğunu ifade etmişti. Ve amaç yeni savunmacıyı yarın başlayacak Avusturya kampına yetiştirmek.

DENAYER TUZLU GELDİ

Bordo mavililerin listesindeki stoper adayları arasında son dönemde öne çıkan isim ise Getafe forması giyen Djene oldu. Kulübüyle bir yıllık daha mukavelesi bulunan 30 yaşındaki isim de Trabzonspor’un sosyal medyadan takibe aldı. Yönetim, aktüel piyasa değeri 10 milyon avro olan tecrübeli defans oyuncusunu ucuza bitirmek için pazarlık masasında. Trabzonspor stoper adaylarından Denayer ile de görüşmüş ancak yüksek ücret talebi sebebiyle bu transferi askıya almıştı.

JOVIC İÇİN SÖZ ALINDI

Trabzonspor, Fousseni Diabate’yi bedelsiz olarak FK Partizan'a verdi ama karşılığında ilginç bir söz aldığı ortaya çıktı. Bordo mavililerin Partizan’da oynayan 19 yaşındaki Bosna asıllı, Sırbistanlı sol açık Nemanja Jovic için ‘transfer ihtimalinde öncelik sözü’ aldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...