Ava hazırlanıyor

Düzenleyen:
Ava hazırlanıyor

SPOR Haberleri

Süper Ligi Beşiktaş’ın ardından ikinci sırada tamamlayan Medipol Başakşehir’de teknik patron Abdullah Avcı yeni sezona ait yol haritasını ve transfer planlarını anlattı.

Süper Ligi Beşiktaş’ın ardından ikinci sırada tamamlayan Medipol Başakşehir’de teknik patron Abdullah Avcı yeni sezona ait yol haritasını ve transfer planlarını anlattı. Aurelien Chedjou, Tunay Torun ve Eljero Elia ile daha da güçlendiklerinin altını çizen Avcı, “Belki 3 transfer daha yapabiliriz” derken, “Orta sahada özellikle Emre Belözoğlu gibi bir oyuncu bulamıyorsunuz ama ona yakın neler bulabiliriz diye bakıyoruz. Forvete doğru bir oyuncu bulursak alırız, yoksa böyle devam ederiz. Adebayor’a gelen teklif yok, burada da çok mutlu. Belki bir tane de sol bek alırız. Gael Clichy uluslararası bir oyuncu, 8 sene Arsenal, 6 sene Manchester City’de oynamış çok özel bir oyuncu. Teklifi yaptık bekliyoruz” sözlerini kullandı. 
Yalnızca transferle olmaz
“Visca’yı bırakmayı düşünmüyoruz. Elia, Edin Visca ve Cengiz gibi kenar oyuncularıyla hem kaliteyi hem rekabeti artırmayı hedefliyoruz” diyen Avcı, “Oyun planları üzerinden ve oyuncu kalitesini arttırarak rekabet ortamını daha iyi sağlayan bir takım olmak istiyoruz. Chedjou bunlardan bir tanesiydi. Ligi bilen, Şampiyonlar Ligi oynamış, Kamerun Millî Takımı’nın oyuncusu. Yeni oynatacağımız oyunda Chedjou’ya ihtiyacımız vardı. Tabii ki yalnızca transferlerle Şampiyonlar Ligi’ne hazır olunmaz. Oraları çok yaşayarak bu tecrübeler kazanılabilir. Şampiyonlar Ligi’ne devam edebilirsek harika bir durum, edemezsek Avrupa Ligi’nde gruplarda olursak önemli hedeflerden bir tanesi. Her sene çok üzerine koyamayız. Her sene çok üzerine koyarsak bu ligden dışarı çıkmış oluruz” vurgusu yaptı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...