Atletico'nun gözdesi Onur

Atletico'nun gözdesi Onur

SPOR Haberleri

İspanyol ekibi, Chelsea'den kiraladığı kaleci Courtois'nın İngiltere'ye geri dönecek olması sebebiyle Trabzonsporlu Onur Kıvrak'ı transfer listesine aldı

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Atletico'da kiralık olarak forma giyen Thibaut Courtois'ya gelecek sezonki kadroda yer vereceğini açıklamasının ardından Madrid ekibinde kaleci arayışları başladı. Önümüzdeki sezon bu mevkide sıkıntı yaşamak istemeyen İspanyol ekibi, Trabzonsporlu Onur Recep Kıvrak'ı gündemine aldı. Milli file bekçisi için 10 milyon euroyu gözden çıkaran Atletico Madrid'in, Onur'a geri çeviremeyeceği bir teklif yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü. Atletico Teknik Direktörü Diego Simeone'nin Onur için Arda Turan'dan bilgi aldığı, Onur'a her türlü kefil olan Arda'nın da transferde bizzat rol oynayacağı iddia ediliyor. Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu ise "30 milyon euro da verseler onu göndermeyiz" derken, Avrupa'da büyük bir kulüpte oynamak istediğini açıklayan Trabzonspor kaptanı, "Daha önceki sözleşmemde serbest kalır maddem vardı. Başkanımızla oturduk, konuştuk. Maddeyi tamamen kaldırdım. Avrupa'dan çok iyi bir teklif gelirse hem Trabzonspor'u hem de ülkemi temsil etmek isterim" sözlerini kullanmıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...