Atletico Madrid kendine geldi!

Atletico Madrid kendine geldi!
SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi ardındanda La Liga'da hayal kırıklığı yaşayan Atletico Madrid, ligin 5. haftasında Almeria'ya konuk oldu.

Atletico şeytanın bacağını kırdı! Önce Şampiyonlar Ligi ardındanda La Liga'da hayal kırıklığı yaşayan Atletico Madrid, ligin 5. haftasında Almeria'ya konuk oldu. Rakibini Miranda'nın attığı golle 1-0 mağlup eden başkent ekibinde moraller yerine gelmiş oldu.

Bu galibiyetle Atletico Madrid puanını 11'e çıkarırken, Almeria ise 5 puanda kaldı.

Kötü bir hafta geçiren Arda'lı Atletico Madrid, La Liga'nın 5. haftasında Almeria ile karşı karşıya geldi.

Atletico geçtiğimiz hafta Devler Ligi'nde Olympiakos'a 3-2'lik skorla boyun eğmiş ve daha sonra ligde de Celta Vigo ile 1-1 berabere kalmıştı.

Arda Turan'ın 11'de başladığı karşılaşmanın ilk 45 dakikasında Atletico Madrid birçok pozisyon bulmasına rağmen kaleci Ruben'i geçemedi. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya da baskılı başlayan Atletico Madrid, 59. dakikada Miranda'nın kafa golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı.

Golü bulduktan sonra da oyunun hakimi olan Atletico, sahada varlık gösteremeyen Almeria karşısında farkı arttırmaya çalışsada aradığı ikinci golü bulamadı.

90 dakika sonunda gülen 1-0'lık skorla Atletico Madrid oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...