Atletico Madrid 4, Wien 0

Atletico Madrid 4, Wien 0
SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Atletico Madrid, Avusturya Wien'i deplasmanda 4-0 mağlup ederek grup liderliğini iki maç kala garantiledi.

Şampiyonlar Ligi G Grubu lideri Atletico Madrid, sahasında Avusturya Wien'i konuk etti. Vicente Calderon Stadı'nda oynanan mücadeleyi Atletico Madrid 4-0 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı gruptan çıkmayı iki maç kala garantiledi. Mücadelede Atletico Madrid'e galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Miranda, 25. dakikada Raul Garcia, 45. dakikada Filipe Luis ve 82. dakikada Diego Costa kaydetti. Karşılaşmda Milli futbolcumuz Arda Turan, sakatlıktan yeni kurtulmasına bağlı olarak hazır olmadığı gerekçesiyle bu maçın kadrosunda yer almadı. Bu sonucun ardıdan Atletico Madrid, 4'te 4 yaparak 12 puana yükseldi ve 2 maç kala en yakın takipçisi Zenit'in 7 puan önünde yer aldı ve liderliği garantiledi. Avusturya Wien ise 1 puanda kalarak grubun son sırasında kurtulamadı. Şampiyonlar Ligi'nde 5. maçına 26 Kasım'da çıkacak olan iki takımdan Atletico Madrid, Zenit deplasmanına konuk olurken Avusturya Wien ise Porto deplasmanına çıkacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...