Atiba rekora doğru

Atiba rekora doğru

SPOR Haberleri

Sergen Yalçın'ın göreve gelmesiyle 10 numaraya geçen Kanadalı yıldız kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor

MURAD TAMER

Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa'yı deviren Beşiktaş'ın yükselişinde Atiba Hutchinson'un katkısı dikkat çekiyor. Şimdiden kulübün efsaneler arasına giren ve heykelinin dikilmesi konuşulan 37 yaşındaki Kanadalı oyuncu, Sergen Yalçın'ın gelmesiyle birlikte 10 numara bölgesinde oynamaya başlayınca skora olan katkısı da arttı. Takımın en yaşlı ismi olan Atiba, dokuz lig maçında üç gol ve iki asiste ulaştı.

Sürede de zirvede
Atiba bu performansını devam ettiği takdirde kariyerindeki en iyi sezonunu yaşayabilir. Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sezon altı gol ve beş asistle en yüksek rakamlara ulaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde 1-2 sezon daha oynayabileceğini açıklayan Atiba, en çok süre alan isimler listesinde de zirvede bulunuyor. Yıldız oyuncu, 810 dakika ile ilk sırada yer aldı. Onu 653 dakika ile Welinton ve 642 dakiyla Aboubakar takip ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...