"Atiba ile ömür boyu sözleşme yapılsın"

/ Kaynak: DHA
"Atiba ile ömür boyu sözleşme yapılsın"

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş Genel Sekreteri Ürkmezgil ile maçı izleyen kongre üyeleri, "Sayın Başkan ile konuşun Atiba ile ömür boyu sözleşme yapılsın" mesajını ilettiler.

Sezon başında transfer ücreti konusunda bir ara yönetimle anlaşmazlığa düştükten sonra sözleşmesini yenileyen Atiba Hutchinson'un son 1 ayda sergilediği performans yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanırken, Antalyaspor maçından sonra ilginç bir gelişme yaşandı. Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ile maçı izleyen bir grup kongre üyesi, "Sayın Başkan ile konuşun Atiba ile ömür boyu sözleşme yapılsın" mesajını ilettiler. Ürkmezgil de kendilerine şu cevabı verdi:


"Çok büyük bir ilerleme kaydetti. Teklif elbette güzel. Başkan bu mesajı olumlu biçimde değerlendirecektir. Ayrıca kendisi ile yan yana oynayan her futbolcuda ilerleme gösteriyor. Son olarak Necip. Antalyaspor karşısında harika bir futbol ortaya koydu. Eskiden, Tolgay da, Veli de maç içinde Atiba ile müthiş bir performans ortaya koyuyorlardı."


GÜNEŞ'E GÖRE HALA EKSİK VAR


Diğer taraftan, takımının son haftalarda ortaya iyi bir futbol koyması ve farklı galibiyetler almasına rağmen, Şenol Güneş daha iyi olmalarının altını çiziyor. Beşiktaş Teknik Direktörü, "Savunmada daha iyi olmalıyız. Final paslarında konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz. Burada daha büyük bir ilerleme katetmeliyiz. Daha da farklı kazanacağımız maçlarda, gol pozisyonlarının değerlendirilememesi iyi bir gidişat değil. Buna da çalışmalıyız" dedi.


ORMAN "ÜMRANİYEDEKİ BEŞİKTAŞ, SAHADAKİ BEŞİKTAŞ"


Başkan Fikret Orman'da, farklı Antalyaspor galibiyetinden sonra tebrikleri kabul ederken, "Antrenmanları izlerken gördüğüm Beşiktaş ile, sahada izlediğim Beşiktaş arasında bir fark yok. Çok çalışmanın ödülünü alıyorlar" diye konuştu.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...