Atakan Karazor İbiza'da tutuklandı! Tüm suçlamaları reddediyor (Atakan Karazor kimdir?)

Düzenleyen:
Atakan Karazor İbiza'da tutuklandı! Tüm suçlamaları reddediyor (Atakan Karazor kimdir?)

SPOR Haberleri

VFL Stuttgart forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Atakan Karazor tutuklandı. Tatil yaptığı İbiza'da tutuklanan Karazor'un son durumuna dair kulübünden açıklama gelirken, Alman basını genç futbolcunun cinsel istismar ile suçlandığını iddia etti.

Adı bir dönem Türk kulüpleriyle anılan Türk asıllı Alman futbolcu Atakan Karazor, tatil için gittiği İbiza'da tutuklandı. VFL Stuttgart forması giyen 25 yaşındaki genç futbolcunun 18 yaşındaki bir kıza cinsel istismarda bulunmakla suçlandığı iddia edildi.

Alman kulübü VFL Stuttgart, konuya dair bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada, Atakan Karazor’un hangi sebeple tutuklandığı belirtilmezken; şu ifadeler kullanıldı: Atakan İbiza’daki tatilinde tutuklandı. Oyuncumuz suçlamaları reddediyor. Avukatlarımız sürekli temas halinde.

TECAVÜZ SUÇLAMASI

Alman basını, 25 yaşındaki oyuncunun, 18 yaşındaki İspanyol bir kıza tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandığını öne sürdü. Başarılı oyuncunun geçtiğimiz günlerde sözleşmesi 2026 yılına kadar uzatılmıştı.

ATAKAN KARAZOR KİMDİR?

Atakan Karazor, futbola Almanya'nın SW Essen takımında başladı. 13 Ekim 1996 doğumlu olan ve Bochum altyapısına geçen Atakan, Borussia Dortmund II ve Kiel'de forma giydi.

25 yaşındaki orta saha, 2019 yılında Stuttgart'a 800 bin Euro bonservis ile transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Stuttgart ile 25 karşılaşmada görev alan Atakan Karazor, rakip fileleri havalandırmayı başaramazken, 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...